Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Expositie 17 april-19 mei 2024

Wethouder Marcel Belt opent bijzondere solo-expositie

In Galerie ARTIBRAK wordt op zaterdag 20 april de eerste solo-expositie van Lynette de Vries-Myburgh geopend. In haar schilderijen neemt ze de toeschouwer mee de natuur in en toont ze soms op een speelse manier het samengaan van de mens en die natuur. Haar realistische acrylstillevens van strand en zee met schelpen, vlinders en duinkruiden, bloemen en vogels krijgen een diepere betekenis door de symboliek in haar werk.

De compositie en het fraaie kleurgebruik van haar stillevens dagen je uit goed te kijken. Zie bijvoorbeeld het doek met schelpen waarbij het zand glinstert door het gebruik van bladgoud. Die gouden glinstering staat voor het waardevolle leven in zee, waar we zuinig op moeten zijn. Voor de bewoners van onze regio zijn ook haar grote doeken met titels als 'Landgoed Marlot’ en ‘Strandwandeling’ zeer herkenbaar.

Kom dus vooral kijken en genieten de komende weken! Lynette zal zelf in de galerie aanwezig zijn op de vrijdagen: 26 april en 3, 10 en 17 mei.

Lynette de Vries: Kijkduinse kruiden
Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram