Tel. 070 386 8701 | info@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars
Info en Contact
ArtiBrak, vereniging van beeldende kunstenaars

De Nederlandse vereniging Arti et Industriae Brak-LKV, kortweg ArtiBrak genoemd, is in 2007 ontstaan uit een fusie van de Haagse vereniging Arti et Industriae en kunstenaarsvereniging Brak-LKV uit Leidschendam-Voorburg.
ArtiBrak beoogt een platform te zijn voor professioneel werkende kunstenaars en biedt deze de mogelijkheid om hun werk te exposeren.

De galerie
De sfeervolle galerie ArtiBrak is gevestigd in het pand Herenstraat 44, in het historische centrum van Voorburg.
De galerie vormt de basis voor alle door de vereniging te organiseren culturele activiteiten. Als uitvloeisel daarvan worden vierwekelijks tentoonstellingen gehouden met als uitgangspunt dat naast de werkende leden ook geïnteresseerde buitenstaanders (onder bepaalde voorwaarden) kunnen exposeren, waarmee de toegankelijkheid van ArtiBrak voor een groter publiek mogelijk wordt gemaakt. Ook vinden er uitwisselingen met andere kunstenaarsverenigingen plaats, nationaal en internationaal. Verder zijn er door het jaar heen de nodige andere culturele activiteiten, zoals vrienden- en vrijwilligersbijeenkomsten, lezingen, muziekuitvoeringen en deelname aan diverse kunstmanifestaties (waaronder Openbare Monumentendagen) in de directe omgeving en deelname van ArtiBrak aan de culturele festivals in Leidschendam-Voorburg.

De openingstijden van de galerie zijn van woensdag tot en met zondag van 13-17 uur, met uitzondering van zaterdag. Dan is de galerie open van 12-16 uur.

De galerie is bereikbaar op tel. nr. 070-3868701.

Informatie over ArtiBrak


Wilt u meer weten over het reilen en zeilen van ArtiBrak en wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuws over culturele activiteiten in de gemeente Leidschendam-Voorburg, stuur dan een e-mail met het verzoek daartoe naar de secretaris: ArtiBrak2007@gmail.com.

Ook via de website kunt u zich abonneren op ArtiBrak nieuws.

Bestuurssamenstelling

Dick van der Neut 
Voorzitter 
Mail: voorzitter@artibrak.nl

Laurien Twaalfhoven 
Secretaris 
Mail: secretaris@artibrak.nl 
tel: 06-49354647

Egbert Kortekaas 
Penningmeester 
Mail: penningmeester@artibrak.nl

Doortje van Ginneken 
Bestuurslid 
Mail: ArtiBrak2007@gmail.com

Noud van den Boer 
Bestuurslid / PR 
Mail: nvandenboer@yahoo.com
Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn van woensdag tot en met zondag van 13-17 uur, met uitzondering van zaterdag. Dan is de galerie open van 12-16 uur. Tijdens de feestdagen is de galerie gesloten.
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram