Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Expositie 7 februari-10 maart 2024

LEDENTENTOONSTELLING ARTIBRAK

Van woensdag 7 februari tot en met zondag 10 maart is het weer tijd voor de jaarlijkse LEDENTENTOONSTELLING in Galerie ARTIBRAK. Ruim 30 leden van de kunstenaarsvereniging tonen hun recente werk: van olieverfschilderijen tot sieraden, van aquarellen tot etsen, van fotografie tot keramiek, van bronzen beelden tot houtsneden, van acrylschilderijen tot stenen objecten … alle werkwijzen en materialen zullen vertegenwoordigd zijn. Op zaterdag 10 februari om 15.00 uur is de feestelijke opening en dan zal de jury van Stichting Fonds ArtiBrak ook bekendmaken wie dit jaar de felbegeerde GALERIEPRIJS heeft gewonnen.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram