Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Expositie 3 januari-4 februari 2024

ACHT KUNSTVRIENDEN IN NIEUWJAARSEXPOSITIE ARTIBRAK

Maar liefst acht verschillende kunstenaars bijten de spits af in Galerie ArtiBrak in 2024. Xandra Lapperre bracht ze bijeen. Haar olieverfschilderijen tonen portretten, bloemen en landschappen. Ze werkt vaak ‘alla prima’, nat op nat en laat zo o.a. impressionistische landschappen ontstaan.

Ook Xander Breumelhof werkt met olieverf, maar hij maakt juist abstract werk in felle kleuren, waarbij een belangrijke rol is weggelegd voor de kleur blauw. Die zien we ook terug in het intrigerende acrylschilderij van Lody van Leeuwen. Marian van Zomeren laat zich inspireren door het boeddhisme bij haar acrylverfschilderijen met titels als ‘Teruggaan naar het eiland in jezelf’. Ook Reny Koolos en Karel van der Harst schilderen met acrylverf, waarbij Reny portretten laat zien en Karel een landschap. Michel Verhoef maakt bijzondere foto’s afgedrukt op aluminium en Stan van Belkum toont heel apart keramisch werk.

Het is dan ook de moeite waard om in het nieuwe jaar een kijkje te gaan nemen in de galerie in de Herenstraat.

De opening is zaterdag 6 januari om 15.00 uur.

Stan van Belkum
Michiel Verhoef
Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram