Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Expositie 20 juli-28 augustus 2022

KLEURRIJKE NIEUWE EXPOSITIE IN GALERIE ARTIBRAK

Zes kunstenaars laten deze zomer hun nieuwste werk zien op deze expositie, die zaterdag 23 juli wordt geopend.

Mary Bezemer maakt ruimtelijk werk in steen, hout, brons en keramiek. Ze laat zich inspireren door de vormen van het vrouwenlichaam. Al experimenterend ontstaan zo sculpturen die zij “vrouwenlandschappen” noemt.

Mary Bezemer

‘Nederland polderland’, heeft Doina Bungardean haar bijdrage aan deze expositie genoemd. We zien min of meer abstract-expressionistische schilderijen, kleurrijke geometrische vormen, waarin ons polderland toch duidelijk herkenbaar is.

Doina Bungardean

Charlotte Wijnbelt heeft haar sculpturen ‘aaibaar ’gemaakt, zoals ze zelf zegt: drie toegankelijke sculpturen, opgebouwd uit verlaten voorwerpen. Zij geeft die voorwerpen, objecten een nieuwe waarde, een nieuwe betekenis.

Charlotte Wijnbelt

Natalia Schoutsen-Stefanova woont en werkt al 17 jaar in Den Haag, maar haar Russische achtergrond is herkenbaar in haar schilderijen; de vormen, de figuren, de symbolen in haar werk doen vaak denken aan iconen. Haar acrylschilderijen zijn mystiek en fantasierijk.

Natalia Schoutsen-Stefanova

Het liefst werkt Brigitte Wawoe in marmer en kristal uit Curaçao, maar ze gebruikt ook brons en metaal voor haar sculpturen. Deze zijn doorgaans abstract en bestaan uit krachtige vormen.

Brigitte Wawoe

Arthur Bernard wil in zijn schilderijen de ‘onzichtbare schoonheid in het dagelijks leven’ ontdekken. Hij probeert om op een andere manier naar de dingen te kijken en de schoonheid van de imperfectie te zien, met verrassende schilderijen als resultaat.

Arthur Bernard

De tentoonstelling wordt zaterdag 23 juli om 15.00 uur officieel geopend. U bent daarbij van harte welkom.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram