Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Desmond Vink

Studie fotografie gevolgd aan de Vrije Academie in den Haag en vervolgde deze na een jaar met de opleiding Fotografische Vormgeving aan de Koninklijke Academie Van Beeldende Kunsten te Den Haag. Na in 1992 cum laude te zijn afgestudeerd begonnen aan een tweede-fase opleiding aan dezelfde Academie. Deze bestond uit een reeks Workshops die begeleid werden door bekende fotografen als Diane Blok, Laura Samson-Rous, Rineke Dijkstra en Rommert Boonstra. Tijdens deze tweede-fase opleiding is er gewerkt aan het project 'Europa', waarvan het eindresultaat te zien was in Naarden op het fotofestival 1993.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram