Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Katja Schendzielorz

https://www.katjaschendzielorz.com

Op mijn website presenteer ik mijzelf, mijn werk en activiteiten waaraan ik deelneem. Ik ben een beeldend kunstenaar werkzaam in Voorburg. Zowel in mijn leven als mijn werk staan mensen centraal. Ik ben omringd door een grote familie, wat zich weerspiegelt in de afbeelding van interacties tussen mensen. Deze interacties worden in geabstraheerde vorm uitgebeeld. In mijn werk ben ik telkens op zoek naar een goede compositie van vormen en kleuren. Het materiaal waarin ik dit bereik verschilt. In veel gevallen maak ik gebruik van olie- en acrylverf op doek, maar ik experimenteer ook met verschillende druktechnieken, krijt, potlood en kant-en-klare materialen.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram