Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Aanmelden voor ballotage

Kunstenaars uit Voorburg en de regio, of zij die zich hierbij betrokken voelen, kunnen maandag 11 september 2023 deelnemen aan een ballotage van kunstenaarsvereniging ArtiBrak in Voorburg. Een commissie van vijf beeldende kunstenaars zal het ingebrachte werk beoordelen. Degenen die worden toegelaten, treden toe tot de vereniging van zo’n 80 kunstenaars en krijgen naast contacten met vakgenoten ook expositie- en verkoopmogelijkheden in een galerie in het historische centrum van Voorburg.
De kosten van de ballotage bedragen 25 euro. Bij de secretaris van de ballotagecommissie is nadere informatie te verkrijgen. Stuur daarvoor een e-mail naar artibrak2007@gmail.com. Dit mailadres is ook te gebruiken voor het opvragen van een ballotageformulier.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram