Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Expositie 11 januari-12 februari 2023

Buitengewoon rijke ledententoonstelling

Op zaterdag 14 januari a.s. om 15 uur wordt de jaarlijkse ledententoonstelling van kunstenaarsvereniging ARTIBRAK geopend. Deze vindt voor het laatst plaats in de galerie Herenstraat 44, want in de loop van dit voorjaar verhuist de galerie.

Maar liefst 41 kunstenaars laten hun werk zien. Het is een bijzonder rijk overzicht van wat de vereniging artistiek te bieden heeft.

Te zien zijn uiteraard meerdere schilderijen in acryl, olieverf, aquarel en mixed media. Daarnaast  zijn er beelden van onder meer Peter Paul Verroen, Margot de Jongh en Frits van der Pol. Ook zijn er mooie doosjes van Irene van der Winkel. Joke van der Wiel heeft met plantaardig materiaal gewerkt. Arnold Hoogendorp en Paul Carga laten hun  kunstfotografie zien. Voorts zijn er etsen van Alfred Hakkert en Yvonne Riphagen en is er beschilderd klei van Katja Schendzielorz. Het is slechts een greep uit het grote, gevarieerde aanbod aan kunstwerken.

Tijdens de feestelijke opening van de ledententoonstelling zal ook de jaarlijkse Fonds ArtiBrak Galerieprijs worden uitgereikt voor het - in de ogen van een jury - mooiste werk op de expositie.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram