Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Vrijwilligers gezocht

ArtiBrak is een vereniging die zich actief inzet voor een groot aantal kunstenaars. Daartoe beschikken wij over een galerie waarin onder meer regelmatig exposities worden gehouden. Maar dat alles gaat niet van zelf. Alle activiteiten moeten worden voorbereid terwijl er ook iemand in de galerie aanwezig moet zijn om bezoekers tijdens een expositie te kunnen ontvangen.

Helaas hebben twee bestuursleden laten weten te zullen stoppen met hun werkzaamheden. Het gaat om de secretaris en de penningmeester.

We vinden het raadzaam om de werkzaamheden van de secretaris onder te brengen bij twee personen. Vandaar dat we op zoek zijn naar 3 nieuwe bestuursleden. We zijn tevens op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn om zo nu en dan in de galerie tijdens de openingstijden als gastvrouw of -heer aanwezig te zijn.

Mocht u geïnteresseerd zijn dan is nadere informatie te verkrijgen bij de huidige secretaris, Yvonne Gerner. Haar e-mailadres is artibrak2007@gmail.com. De functie van gastvrouw/heer kunt u eventueel ook in de galerie bespreken en wel met de op dat moment aanwezige gastvrouw/heer. Gewoon even doen!

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram