Tel. 070 386 8701 | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Ledententoonstelling 2-27 maart 2022

Meer dan dertig kunstenaars exposeren vanaf 2 maart werk op de komende ledententoonstelling bij galerie ArtiBrak. Tot en met 27 maart laten deze werken een fraaie dwarsdoorsnede zien van de vele disciplines die binnen de kunstenaarsvereniging beoefend worden. Te zien zijn onder meer beelden in hout en beton van Peter Paul Verroen, albasten beelden van Margot de Jongh, bronzen van Guido Sprenkels en schilderijen in acryl, olieverf, aquarel en mixed media. Van Willy Hampel zijn er beelden in klei met bladgoud en Irene van der Winkel toont haar in saggar gestookte doosjes. Joke van der Wiel maakt prachtige afdrukken van groenteafval en Arnold Hoogendorp drukt zijn kunstfotografie af op handgeschept papier. Voorts zijn er zilveren broches van Maudy Smith en Lydia Coolen te zien, etsen in aquatint van Yvonne Riphagen en kleurenhoutsneden van Jan de Ruijter. Het is slechts een greep uit het grote, gevarieerde aanbod aan kunstwerken.

Tijdens de feestelijke opening van de ledententoonstelling zal ook de jaarlijkse Fonds ArtiBrak Galerieprijs worden uitgereikt voor het – in de ogen van een jury - mooiste werk op de expositie.

De tentoonstelling wordt op zaterdag 5 maart om 15 uur officieel geopend. En nu de coronamaatregelen zijn versoepeld hoeven we geen beperkingen meer aan te houden en is iedereen weer van harte welkom.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram