Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

ArtiBrak op zoek naar nieuw talent

Kunstenaars uit Voorburg en de regio, of zij die zich hierbij betrokken voelen, kunnen maandag 28 maart 2022 weer deelnemen aan een nieuwe ballotage van kunstenaarsvereniging ArtiBrak in Voorburg. Een commissie van vijf beeldende kunstenaars zal het ingebrachte werk beoordelen. Degenen die worden toegelaten, treden toe tot de beroepsvereniging van zo’n 100 kunstenaars en krijgen naast contacten met vakgenoten ook uitgebreide expositie- en verkoopmogelijkheden in een mooie galerie in het historische centrum van Voorburg. Ze treden in de voetsporen van bekende kunstenaars als Aart van den IJssel, Marian Gobius en Ben Aalbers, die in 1978 mede aan de wieg stonden van ArtiBrak. De vereniging roept met name kunstenaars, die ruimtelijk werk maken, op te balloteren.
De kosten van de ballotage bedragen 25 euro, aanmelden kan via een e-mail naar de secretaris van de ballotagecommissie: artibrak2007@gmail.com.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram