Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Ledententoonstelling en Galerieprijs

Meer dan veertig kunstenaars exposeren vanaf 14 mei t/m 13 juni 2021 werk op de ledententoonstelling bij galerie ArtiBrak. Deze werken laten een fraaie dwarsdoorsnede zien van de vele disciplines die binnen de kunstenaarsvereniging beoefend worden.

Te zien zijn o.a. geestige keramische beelden van Hermien Buytendijk, acrylschilderingen op moerbeiblad van Glenn Priester, Maudy Smith’ sieraden met een knipoog, prijswinnende kunstfotografie van Arnold Hoogendorp, kleuren houtsneden van Jan de Ruijter en nog veel, veel meer. Het is slechts een greep uit het grote, gevarieerde aanbod aan kunstwerken.

Op de ledententoonstelling zal ook de jaarlijkse Fonds ArtiBrak Galerieprijs worden uitgereikt voor het – in de ogen van een jury - mooiste werk op de expositie. De uitreiking van deze prijs zal in beperkte kring plaatsvinden.

Vanwege de coronamaatregelen is er geen officiële opening. De galerie is op de reguliere openingstijden open voor maximaal vier bezoekers tegelijk.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram