Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Gerart Kamphuis

gerartkamphuis@gmail.com

www.gerartkamphuis.nl

Opleiding: ABK, Rotterdam (1976-1977) KABK, (1977-1982). Afgestudeerd in 1982. Ik heb deelgenomen aan vele exposities en heb opdrachten uitgevoerd voor particulieren, voor bedrijven en scholen (van wijnvignetten tot muurschilderingen).

Mijn werk is vertegenwoordigd in collecties van gemeenten, kunstuitlenen, bedrijven, overheid en particulieren. In 2009 is mij de Oeuvreprijs Kunst en Cultuur, gemeente Zoetermeer toegekend. Vanaf 1989 geef ik lessen Kunstzinnige Vorming (Kunstmenu) aan de basisscholen in Zoetermeer en sinds 1997 in Gouda. Ook geef ik, onder de vlag van het CKC, project- en themalessen (Kerstkunst, Kinderboekenweek, doorlopende leerlijn etc.). En natuurlijk lessen Kinderkunst in het CKC-gebouw op de woensdagmiddag.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram