Tel. 070 386 8701 | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Frans Kokshoorn

Frans Kokshoorn (1947) groeide op in Voorburg en volgde aanvankelijk een bouwkundige opleiding. Van 1969 tot 1971 bezocht hij de Vrije Academie Werkplaats voor Beeldende Kunsten en van 1971 tot 1976 studeerde hij aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, beide in Den Haag. Vanaf 1977 is hij in Voorburg gevestigd als vrij kunstenaar.

Hij is lid van ArtiBrak en de Haagse Kunstkring.

Kokshoorn, die in Voorburg woont en werkt, kreeg in 2004 de driejaarlijkse Aart van den IJssel-kunstprijs van de Gemeente Leidschendam-Voorburg en in 2012 de driejaarlijkse Fonds ArtiBrak Oeuvreprijs. Deze prijs wordt om de drie jaar uitgereikt aan een werkend lid van de kunstenaarsvereniging ArtiBrak, die zijn sporen heeft verdiend in de kunst en met zijn werk het meest aansluit bij het maatschappelijk belang. Het werk van Kokshoorn is geabstraheerd figuratief.

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 13-17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram