Herenstraat 76 | 2271 CK Voorburg | secretaris@artibrak.nl
Vereniging van beeldende kunstenaars

Andrzej Wawrzyniak

http://www.andrzej-wawrzyniak.com/
Dr. ANDRZEJ WAWRZYNIAK werd op 22 April 1956 in Lodz, Polen geboren en groeide op in een zeer kunstzinnig gezin. Zijn ouders, alsook familieleden, waren acteurs, schrijvers,dichters en beeldend kunstenaars. Toen ook Andrzej over een enorme dosis talent bleek te beschikken studeerde hij aan de school voor plastieke vormgeving in Lodz, gevolgd door een studie in Moskou in textiele vormgeving aan de kunstacademie alsmede een studie aan de faculteit voor unieke stoffen .


Het was uiteindelijk aan de Strogonoff Academie in Moskou, gesticht door Tsaar Peter de Grote, waar hij zijn doctoraal in de kunstgeschiedenis haalde. Kortom Andrzej heeft werkelijk alle facetten van de beeldende kunst, zowel in woord als in praktijk ge- en bestudeerd. Een studie welke hier in Nederland zijn gelijke niet kent en er voor zorgt dat hij ( bijvoorbeeld)onderricht kan - en mag geven op het hoogste niveau, maar ook een begenadigd beeldend kunstenaar is met een enorme reputatie !

Centrum voor kunst en cultuur
De openingstijden van de galerie zijn:
• Woensdag tot en met zondag van 
  13 uur - 17 uur
• Zaterdag van 12-16 uur. 
• Tijdens de feestdagen is de galerie
   gesloten.
Aanvraag nieuwsbrief
homephoneenvelope
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram