Vereniging van Beeldende Kunstenaars
Alle foto’s en afbeeldingen op deze site mogen niet zonder toestemming gebruikt of gepubliceerd worden

dinsdag 3 december 2019

nieuwe leden in beeld


Nieuwe leden in beeld


In december presenteren nieuwe leden hun werk

De tekeningen van Daniella Daen zijn gebaseerd op de prachtige oude plaatjesboeken over planten en dieren uit verre en onbekende streken. Het is een wondere wereld van bijzondere flora en fauna ontsproten aan de fantasie van Daniella.

Elly Poldervaart werkt met ecoprints, natuurlijke verfstof en borduursels op stof en op papier. Een langzaam proces dat rust en concentratie vereist. Het eindresultaat is onverwacht als beeldpoëzie.

Jan de Ruijter is sinds eind jaren tachtig gefascineerd door de lino- en houtsneden. Landschappen en vogels, zoals kraaien, raven en roeken, zijn terugkerende thema’s in zijn werk. Jans houtsneden zijn vaak geïdealiseerde plekken; zomerse landschappen of winterse bossen.

Het werk van Verolique Jacobse is kleurrijk en gelaagd. Details van eerder schilderwerk worden gefotografeerd, opgeblazen en geprint op canvasdoek. Dit vormt de basis voor een nieuw werk, waarop wederom wordt geschilderd. Papier, lapjes zijde, vilt en pigment vormen details in het werk, vervilte wol zorgt voor gelaagdheid en compositie.

De tentoonstelling wordt op zaterdag 7 december om 15.00 uur officieel geopend door Dick van der Neut, voorzitter van ArtiBrak. Uw (foto)redactie is van harte welkom!

Tenstoonstelling van 4 december t/m 22 december 2019.
Galerie ArtiBrak, Herenstraat 44, 2271 CH Voorburg – www.artibrak.nl
Openingstijden: woe t/m zon 13 – 17 uur, zat. 12 – 16 uur.