Vereniging van Beeldende Kunstenaars
Alle foto’s en afbeeldingen op deze site mogen niet zonder toestemming gebruikt of gepubliceerd worden

dinsdag 19 juni 2018

Expositie nieuwe leden


‘Nieuw talent’ bij ArtiBrak

VOORBURG
Vier nieuwe leden exposeren hun werk bij galerie ArtiBrak.

Bas van der Poel is een fotograaf met een passie voor de schoonheid van verval. Daarvoor reist hij door heel Europa om – op een bijzondere manier - leegstaande gebouwen te fotograferen waar niemand anders komt. Met zijn foto’s neemt hij mensen mee in de wereld van het verval en laat de sfeer voelen die hangt op verlaten locaties, die ooit grandeur uitstraalden.
Irene van der Winkel werkt met klei, die zij verwerkt tot dunne fragiele vormen: zwarte en witte kommen, draadschalen en architecturale bouwsels in porselein, die zij verbindt met suède veters, metaal of porseleinen kraaltjes.
Yvon Scharis kiest voor haar lyrisch abstracte schilderijen meestal een of twee kleuren vanuit een innerlijke behoefte, waarna het schilderij zich gaandeweg ontvouwt. De beelden die zo ontstaan hebben meestal geen voorstelling.
Evangelos Kalogeropoulos stelt in zijn schilderijen het menselijk handelen en de invloed daarvan op zijn omgeving aan de kaak. Met zijn schilderijen vertelt hij een verhaal, maar ze zijn ook een aanklacht tegen hoe wij met de wereld omgaan.

De tentoonstelling wordt zaterdag, 23 juni om 15.00 uur officieel geopend door Dick van der Neut, voorzitter van ArtiBrak.
Uw (foto)redactie is daarbij van harte welkom.

Tentoonstelling van 20 juni tot en met 15 juli 2018.
Galerie ArtiBrak, Herenstraat 44, 2271 CH Voorburg – www.artibrak.nl
Openingstijden: woe t/m zon 13 – 17 uur, zat. 12 – 16 uur.