Vereniging van Beeldende Kunstenaars
Alle foto’s en afbeeldingen op deze site mogen niet zonder toestemming gebruikt of gepubliceerd worden

dinsdag 30 januari 2018

Nieuwe expositie


‘Nieuw talent’ exposeert bij ArtiBrak

VOORBURG
In februari exposeren vijf nieuwe leden hun werk bij galerie ArtiBrak.

Ghislaine van Tongeren maak figuratief en kleurrijk keramiek, mensen en soms dieren die een glimlach ontlokken; het zijn allemaal unica’s, gemaakt van steengoed, maar ook paperclay.
Beeldhouwer Hanneke Vergeer houdt van de uitdaging om van een grillige, hoekige natuursteen iets zachts, levends te maken. Ze vindt inspiratie in het leven zelf en alles wat ze meemaakt.
Joke van der Wiel experimenteert voor haar objecten graag met epoxy en diverse metalen, die zij op niet voor de hand liggende manier weet te gebruiken. Architectonische structuren zijn haar inspiratiebron.
De portretten in olieverf van schilderes Kiek Haket gaan over mensen, hun emoties in alledaagse situaties. Als portretschilder werkte ze mee aan het tv-programma ‘Sterren op het Doek’.
Lydia Coolen is vormgever van producten, sieraden en accessoires. De objecten die zij maakt kunnen als een bewegend sieraad gedragen worden, maar ook als autonoom beeld op zichzelf staan.

De tentoonstelling wordt zaterdag, 3 februari om 15.00 uur officieel geopend door Dick van der Neut, voorzitter van ArtiBrak.

Tentoonstelling van 31 januari tot en met 25 februari 2018.
Galerie ArtiBrak, Herenstraat 44, 2271 CH Voorburg – www.artibrak.nl
Openingstijden: woe t/m zon 13 – 17 uur, zat. 12 – 16 uur.